HOME             ABOUT             LOOKS             EVENTS             INTERVIEWS

Saturday, December 25, 2010

Winter was around me

Ako "vianocujete"? Oslavujete ako sa patrí? Ponavštevovali ste už rodinu? Našli ste si pod stromčekom váš vysnívaný darček? Pochváľte sa! .)
Pripájam look zo dňa, keď bol ešte sneh. 
Keď už píšem, mám jednu otázku. Určite nejeden z vás chodí na lookbook.nu. Síce tam svoje fotky neposielam (mám asi len 9 lookov), no občas sa stavím a kochám sa. Viem, že sa nedávno menili pravidlá, ale prečo sa teraz niektoré looky nezobrazujú v "NEW"? Myslela som si, že je to nedostatočným počtom "hype", ale mala som ich viac ako iné fotografie, ktoré sa tam objavili. Pritom aj iné zaujímavé posty zostávajú s počtom "hype" 0.... Priznám sa, ten systém ma teraz zaujíma. :)

Maja .)

32 comments:

  1. ty boty,ty boty!♥

    ReplyDelete
  2. jéé tieto foto su take pekne, na lookbook nechodim, teda par krat som tam bola to je asi vsetko :/
    ale tieto tri foto su supeer!

    ReplyDelete
  3. krásne topánky, sukna, pančuchy, všetko! :) o Lanvin tričku ani nehovorím... <3 :)
    http://fashionfairyblog.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. ja tomu lookbooku tiež teraz vôbec nerozumiem, dobre to dokopsli ...btw. krásna sukňa :)

    ReplyDelete
  5. To je dokonalý outfit *-* Moc Ti to sluší.
    S lookbookem Ti neporadím, už jsem tam přes půl roku nebyla a vůbec mi to nechybí :)

    ReplyDelete
  6. Moc se mi líbí, co máš na sobě, fakt dobře jsi to sladila. S LB ti nepomůžu, sama nevím.

    ReplyDelete
  7. vianoce boli úžastné škoda že je to tak skoro preč...opäť máš nádherné fotky s perfektným lookom :D

    ReplyDelete
  8. Ďakujem :)))
    veronique: sú to dve sukne .)
    bety: ale nie je :) do troch kráľov môžeš mať stále vianočnú náladu :)

    ReplyDelete
  9. krásna,
    no malo by to byť tak, že tam zostávajú len lúky s určitým počtom hajpov, ktorý ale keď sa nezväčšuje tak to dajú preč, to tam maju určite nejak automaticky spravene, myslim, že ak tam nemaš v priebehu hodiny určity počet, ktory narasta tak ťa pošlú het, zvláštny systém ale kedze to teraz urobili tak, že netreba invite kód, selektuju len to najlepsie (teda to, čo ma najviac hajpov) čo často nie je zárukou kvality, no, asi tak :D

    ReplyDelete
  10. myslela som s, že ty budeš vedieť :) to ma tiež napadlo, len čo sme tam dali v priebehu 20 min asi 5 užívatelia, jeden mal vyše 15 alebo koľko a jeho vyhodili a nechali tam len jednu babu asi z 8 hype , tak preto mi to prišlo zvláštne :) a nevieš prečo vlastne menili pravidlá?

    ReplyDelete
  11. mam pocit, ze ten system uz je tam, ale delsi dobu. Pritel mi to vysvetloval, pry je to podle toho co mas na sobe, podle znacek.

    ReplyDelete
  12. Krásna fotka! Tie nožky, to je úplne zlatučké...
    *-*

    ReplyDelete
  13. aká pekná koláž:) Tie nožičky chutnučké.

    S tým lookbookom neviem moc pomôcť

    ReplyDelete
  14. nadherna si na tychto fotkach:)

    ReplyDelete
  15. maji neviem, mne sa to pačilo, že to bolo len na ten invite kód, ja som to tam čítala v čase keď to bolo nové, ale nenasla som to tam uz, kde to vysvetlovali všetko, teraz tam je proste priliš vela ludi, preto to selektuju podla hajpov.

    ReplyDelete
  16. jasne :) ale aj tak díky moc :)

    ReplyDelete
  17. Nádhera! Skvělý outfit!
    Perfektně jsi zkombinovala Lanvin tričko se sukní a silonkami :)
    Krásná fotka!
    Nanny

    ReplyDelete
  18. vlasy vlasy vlasy... miluju kudrnaté vlasy :)

    ReplyDelete
  19. Dokonalá! + tá suknička je nádherná :)

    ReplyDelete
  20. chutne :)

    http://girlwiththeblackarm.blogspot.com/

    ReplyDelete
  21. Tak toto je dokonalý look! To tričko si nemohla skombinovať lepšie! Tá sukňa je luxusná, pančucha tiež!

    K tomu Lookbookom.. na túto otázku ti viem odpovedať úplne presne, lebo som tiež pomerne nová na LB a tiež som zistila, že moje looky nie sú pridávané do sekcie NEW. Pýtam sa,.. keď nie sú fotky v NEW sekcii, ako ich ľudia vidia, ako hajpujú?? Prebrowsovala som rôzne LB fóra a zistila nasledovné.

    Keď sa LB stal prístupný všetkým, poprihlasovalo sa tam mrte ludi, museli zaviesť nejaké filtre, aby sa tam zjavovali len tie najlepšie a najkvalitnejšie looky. Ide o tzv. KARMA FILTER. (Predpokladám, že vieš čo na LB znamená karma.. ide proste o to, že čím viac hypes máš, tým si generuješ vyššiu karmu). Ľudia čo majú zapnutý karma filter, vidia nové looks užívateľov, ktorí majú dobrú karmu (takú istú alebo vyššiu ako majú oni sami). Ak je teda niekto už dlhšie na LB, má dobré looks, veľa hypes, má aj vysokú karmu. Naviac, ak má tento filter zapnutý, vidí v sekcii NEW len minimálne rovnako populárnych ľudí ako je on sám (teda ak si tam nová a nemáš ešte vysokú karmu, nevidí ťa tam). Ak si niekto vypne ten filter, uvidí looks aj najnovších užívateľov, ktorí tam majú len pár lookov a minimálnu karmu. Tento karma filter sa dá nastaviť na viac stupňov, napr. MODERATE alebo STRICT, ale neexistuje žiadne magické číslo hypov alebo karmy, ktorý by určoval či sa im tvoj look objaví alebo nie.

    V súčastnosti je teda veľmi ťažké uspieť na LB. Musíš byť aktívna v komunite, komentovať druhé looks, aby si ľudia na teba klikali a hajpovali a aby sa ti tak zväčšovala karma. Čím väčšia karma, tým viac ľudí ťa tam uvidí a potom sa to už bude nabaľovať a popularita rásť. Neviem či som to dobre vysvetlila, či sa to dá pochopiť. Ak to stále nie je jasné, píš, pokúsim sa ešte lepšie vysvetliť.)

    ReplyDelete
  22. ďakujem za pochvalu Evi .))
    no a díky aj za vysvetlenie... jasne, karma karma :D mňa to len tak zaujímalo, lebo som vedela, že teraz to bolo sprístupnené všetkým. nie som ten typ čo by všetko komentoval, hajpoval atď, kašlem to .) mňa fakt len zaujímal ten nový systém. ale aj tak ešte raz moc díky za tvoj komentár. .*

    ReplyDelete
  23. Yaaaaaay! Hello Lanvin girl! :)

    To se Ti povedlo :)

    ReplyDelete
  24. to tricko zavidim fakt kazdemu kto ho ma! :/ :D :D tiez som si na neho setrila, upenlivo cakala...a nakoniec ze kolekcia lanvin pre HM bude len v BA ... :(

    http://lenkasfashioncocktail.blogspot.com/

    ReplyDelete
  25. wow :) vyzeras tu uplne krasne :) cely look spolu s tymi pancuskami a Tvojimi kuceravymi vlasmi sa mi strasne paci :) tiez som presne to tricko chcela, ale bohuzial sa mi to nepodarilo :/


    dolcezuzka.blogspot.com

    ReplyDelete
  26. Jsi strašně krásná ženská :) už makáš u nějaký agentury? a neříkej že ne, je tě škoda jen na bloggový fotky(které jsou i tak moc pěkné..)! :D

    ReplyDelete
  27. Ty máš hrozně úžasné sukně :) pravdu okouzlující :)

    ReplyDelete