HOME             ABOUT             LOOKS             EVENTS             INTERVIEWS

Monday, March 12, 2012

Návšteva v FF showroome


Prednedávnom som mala možnosť stráviť príjemné popoludnie v bratislavskom showroome FF, kde mi bolo umožnené vzhliadnuť štyri kolekcie na jar a leto 2012 i bytové doplnky. O svoje dojmy sa s vami rada podelím! 


Great Gatsby
Kolekcia inšpirovaná minulým, avšak prepojená prítomným. Z farieb dominujú pastelové odtiene, z materiálov  najmä šifón. Oblečenie z radov Great Gatsby je ľahko kombinovateľné a vhodné takmer na každú príležitosť. Či už na denné nosenie alebo letný večierok. 
Z kolekcie ma najviac zaujali farebné skladané sukne, vzdušné blúzky i elegantnejšie šaty, dá sa teda povedať, že GG je mojím favoritom.  


Santa Fe
Línia odevov a plaviek Santa Fe vás svojou hravosťou potlačí a farieb vtiahne na horúcu letnú pláž, kde si každá jedna z nás dopraje slnečné lúče i zaslúžený oddych. Tak by to teda aspoň malo byť. Osobne by som si však z tejto kolekcie nevybrala nič, myslím, že veľký potenciál farieb a vzorov sa dal využiť i nápaditejšie. Na druhú stranu si však myslím, že kolekcia je určená pre širšiu sortu zákazníkov, a teda je možné, že bude mať úspech. Vybrať je možno z  denimových šortiek či tuník čokoládovej, fialovej alebo nefritovo zelenej farby. 


Sport Luxe
Kolekcia Sport Luxe príznačná svojou ležérnosťou a pohodlnosťou nie je určená len pre milovníkov športovejšieho oblečenia, nájdu sa v nej i tí, ktorí radi do svojho štýlu prinášajú nádych voľnosti. Hovorím predovšetkým o vzdušných šortkách, mikinách či topoch, ktoré zaujali i mňa samotnú. V kolekcii sa objavuje i parka v bielej i námorníckej modrej. Okrem spomínaných farieb môžte oslniť žltou a sivou. 


Urban Tribal
Dizajn kolekcie Urban Tribal vychádza a je inšpirovaný na pohľad odvážnymi potlačami a farebnými blokmi. V  palete farieb prevládajú fialová a čokoládová, oživené zelenou a žltou. Na svoje si prídu ženy, ktoré rady nosia obtiahnuté púzdrovité sukne alebo nohavice, ktoré svojím strihom pripomínajú "zvonáče". Kolekcia je teda príjemnou alternatívou na každodenné nosenie do práce.  


Prikladám i zopár fotografií. 
Ak chcete vidieť viac, kliknite sem
Zaujalo vás niečo? :)










Pekný deň,
Maja .) 

5 comments:

  1. Síce túto značku nenakupujem, ale všimla som si , že celkom kráčajú s trendami, čo sa farebnosti týka a strihov. Dajú sa nájsť aj pekné kúsky. A z fotiek by som brala tú knižku Fashion Now :)

    http://krikribykristy.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. jemné materiály a vzdušné blúzka, á jemné farby!

    ReplyDelete
  3. vypadá to pěkně.
    Mě se takhle líbí ta první kolekce)

    ReplyDelete
  4. tie farebné kúsky z prvej fotky vyzerajú pekne :))

    ReplyDelete