HOME             ABOUT             LOOKS             EVENTS             INTERVIEWS

Monday, April 12, 2010

Sweet parties

Sľúbené a dodržané. Nech sa páči, druhý článok so setmi. Ozrejmím to. Druhý príspevok z polyvore.com bude spočívať v tom, že skombinujem pár outfitov a vyberať budem len a len z toho najlepšieho. Pre vás.
Dnes to bude o šatách. Sú ženské, zvýrazňujú naše krivky, vyzeráme v nich sexy, ... mohla by som ešte dlho pokračovať. Tak prečo ich nenosiť? Navyše, sadnú každej z nás. Či si chudučká alebo obdarená kyprejšími tvarmi, nájdeš si tie svoje. Doplň ich luxusnými topánkami na vysokom podpätku spolu s vychytanými doplnkami a budeš kráľovnou večera. Zaručene.
Ak ti náhodou " nesadli " farby, ktoré som zvolila, chápem to. Sama príliš neobľubujem jemné farby, nehovoriac o ružovej. Život je však jeden veľký experiment, tak prečo neskúsiť niečo nové? Pastelové farby sú hitom tejto sezóny. Pôsobíme v nich jemne, naozaj veľmi žensky a tak trošku i zraniteľne. Veď čo, sme ženy. Tak je. :)









2 comments:

  1. trocha jsem u tebe zabrouzdala zpět a tohle je naprostá nádhera. Uchvatné sety!!! Všechno by se mi líbilo mít :) Ty prsteny a ty boty a šaty, všechno je strašně nádherný, uplně mě to pohladilo, takový balzám pro oči :)

    ReplyDelete