HOME             ABOUT             LOOKS             EVENTS             INTERVIEWS

Wednesday, August 11, 2010

Flower by Cytnthia Rowley

Dočkala som sa ho. Ak ste milovníkom Avona tak ako ja, mali by ste si pamätať na spoluprácu so Cynthiou Rowley, ktorá pre spomínanú kozmetickú firmu navrhla dekoratívnu kozmetiku a podieľala sa i na tvorbe vôní Flower a Petal. A práve flower som si minulý týždeň kúpila. Bolo to síce v dopredaji, ale o to bola moja radosť väčšia, pretože zaplatiť 2,20 eura za ten štýlový flakón mi prišlo až smiešne. :)
Cynthia spojila kvetinovú zmes s akcentom ľalie spolu s korením, fréziou, kašmírovým drevom zahaleným v sladkej vanilke a pižmom typickým pre tento parfum.
Nemusím písať ako som s touto kúpou spokojná. Možno jedinou nevýhodou je to, že flakón nie je priesvitný a ja nezistím, kedy budem "na dne" . :))






O nový kúsok som tak doplnila svoju kolekciu zloženej z rúžu, rozjasňujúcej tyčinky na líca a púdra. Palec hore pre Avon a Cynthiu!




Cynthia Rowley v skratke
Americká módna návrhárka, fanúšička a vášnivá zberateľka umenia so záľubou v adrenalínových športoch a domácich prácach. Predstavujem vám ženu, ktorá od roku 1980 vedie vlastnú módnu značku pod menom vlastným Cynthia Rowley.
Už ako sedemročná navrhla prvé šaty a ako stredoškoláčke z Chicaga sa jej podarilo predať svoju kolekciu ôsmych kusov oblečenia do New Yorku, ktoré mohli milovníci módy nájsť v niektorých najprominentnejších butikoch tohto veľkomesta. Kariéra odštartovaná, život pred sebou.
Počas nasledujúcich rokov svet módy obohatila o svoje nápady a myšlienky ako pri pánskom oblečení, topánkach, kabelkách, pančuškách, okuliaroch, kožených výrobkoch tak i parfumoch. Otvorila butiky v New Yorku, Los Angeles, East Hamptone alebo Chicagu, no na chuť jej prišli hlavne japonskí zákazníci, kde sa jej vo veľkom darí už dve desaťročia. 
Mediálny úspech na seba takisto nenechal dlho čakať, a preto sa už od začiatku svojej sľubnej kariéry začala objavovať v  televíznych médiach, na rôznych prehliadkach či módnych magazínoch po celom svete. Za zmienku stojí Vogue, Elle, New York Times alebo Glamour.
Za svoje tvorivé úsilie a  úspechy bola neraz ocenená. Postarala sa o to napríklad  Rada amerických dizajnérov (CFAD), od ktorých si vyslúžila uznanie prostredníctvom New Talent Award.


Cynthia Rowley pre Avon

Parfumy Flower and Petal                                                                               Dekoratívna kozmetika


Le Plee ;)

8 comments:

  1. už ako luxusne vyzerá ten flakónik!už len kvôli nemu by som si ho kúpila:)

    ReplyDelete
  2. ahoj.. prosím ťa aký je ten puder ? je dobrý ?...Dena

    ReplyDelete
  3. to Dena: púder je super, on je vlastne založený na tej istej báze ako ten klasický avonový, len má isté logo. som spokojná :)

    ReplyDelete
  4. Mám tu dekorativní kosmetiku, akorát je myslím z minulého roku. Nemůžu si vynachválit!
    A tu vůni taky zkusím :)

    ReplyDelete
  5. ten flakón je na voňavke asi najlepší :)
    pre mňa je tá vôňa moc silná a sladká... škoda, tiež som mala možnosť kúpiť si ju za tie smiešne prachy :)...

    ReplyDelete
  6. to Bee: hej, kozmetika je už staršia... možno aj dva roky, ale tak, ešte sa to používať dá... :) a neviem či sa bude vôňa dať už zohnať, to bol posledný dopredaj, usudzujem podľa tej smiešnej vceny :)

    to carmabelle: keď vôňu uviedli, vôbec sa mi nepáčila... ale teraz ma uchvátila :)

    ReplyDelete
  7. Ta vůně se mi taky líbí a už kolikrát jsem uvažovala o koupi :)

    ReplyDelete
  8. Ja som ten parfem mala, ale výber nebol moj zdedila som ho po segre. celkom pekna vona ale ja hladam stale este nieco ine

    ReplyDelete