HOME             ABOUT             LOOKS             EVENTS             INTERVIEWS

Saturday, August 7, 2010

Keď sa prechádzame....

Včera som sa po dlhšej dobe vybrala fotiť niečo iné ako ľudí alebo fashion shootings. Mala som v úmysle zachytiť západ slnka. Či je to klišé, to neviem, ale nikdy som sa o to ešte neusilovala. Dopíšem však len, že sa mi môj zámer nepodaril, pretože keď som i s kamarátkou prišla na dané miesto, zamračilo sa slnka nikde. Nevadí, snáď nabudúce. 
Avšak v teň deň sa predsa len fotilo. Postarala som sa o nové portréty hádam všetkých detí, ktoré som stretla. Sprvu to bolo len samé: ,, Maja, mňa nefoť, ja nie som fotogenická.", ale potom to už šlo... Snáď i vás pobaví to, že jedenásťročné deti hovoria o fotogenickosti. Je to milé.
Pripájam i nejaké svoje fotky, ktoré mi spravila Peťa (foto číslo dva). Dalo by sa povedať, že v poslednom čase odvtedy, ako som si kúpila nový fotoaparát častejšie fotí ona ako ja. Chytilo ju to.  Tieto fotky vznikli pri miestnom potoku, je to veľmi príjemné miesto aspoň na večernú prechádzku, vždy tam niekoho stretnem. Pridám snáď ešte len to, že keď som doma, zo zásady sa nemaľujem a som natural. Tak to mám rada. :)







Le Plee ;)

8 comments:

  1. a načo sú ti tie legíny?s takými nohami by som ich kľudne nechala doma

    ReplyDelete
  2. to Foly: vôbec mi nebola zima....

    ReplyDelete
  3. mam rada taketo prechadzky..a bundicka je uper =)

    ReplyDelete
  4. jeej mam rovnake saty :) milujem na nich ich pohodlnost a tie vrecka :)

    ReplyDelete
  5. treti a posledni fotkamaji super atmosferu! libi se mi ty barvicky..

    ReplyDelete