HOME             ABOUT             LOOKS             EVENTS             INTERVIEWS

Monday, June 27, 2011

F&F Showroom















Jaja z lesimple.sk






Ako som už v minulom článku naznačila, dnes som zavítala do F&F Showroomu, kde som sa zúčastnila na prezentácii kolekcií na jesennú a zimnú sezónu pre rok 2011.
Vzhľadom na to, že som sa do týchto priestorov chystala po prvýkrát, bola moja veľká zvedavosť na mieste... Po príchode som sa zoznámila s Kikou a vzápätí aj so Zuzkou (showroom je vedený pod ich taktovkou) a s ďalšími príjemnými dámami. Po menšom občerstvení sa minerálkou, ktorá mi po ceste mestskou hromadnou dopravou naozaj padla vhod, sme si začali obzerať kolekcie. O chvíľu sa už k nám pripojila aj Jaja, blogerka z lesimple.sk.
Prvá kolekcia, ktorú sme si predstavili, nesie názov Greenwich village. Inšpiráciou pre vznik tejto kolekcie boli 70. roky. Klasické jednoduché tvary, geometrická potlač a výrazné farby, z ktorých dominujú ohnivo-červená, modrá s nádychom tyrkysu, oranžová a čokoládová. Môžete v nej nájsť zavinovacie šaty, kabáty s dvojradovým zapínaním, blúzky, roláky a sukne, či už "áčkového" alebo nohavicového strihu. Obuť si budete môcť vysoké čižmy ku kolenám. Z tejto kolekcie ma oslovila červená sukňa a modrý kabátik, ktorý by som vedela odnosiť. :) Celkovo by som však väčšinu kúskov z tejto kolekcie prenechala šatníku mojej maminy, ktorá by si určite prišla na svoje. 
Pokračovali sme kolekciou Jetsetter, ktorej kabáty a šaty si ma naozaj podmanili. Všetky do jedného! Ako by povedala jedna moja kamarátka: "Teď si kápla Božskou.". Kľúčovými prvkami tejto kolekcie sú teda kabáty po kolená ("ten čierny!"), kožušiny a kožušinové lemy na úpletoch, jednoduché splývavé šaty, kostýmy úzkeho strihu či nariasené krátke šaty. Nosiť sa bude vlna, kožušina i hodváb vo farbách čiernej, šedej a červenej. Jednou vetou, elegantný štýl s dôrazom na pás.
Woodland. Kolekcia, ktorá je podobne ako Greenwich village inšpirovaná 70. rokmi. Rozšírené zvonové jeans doplnené o dlhé pleteniny vo farbách jesene- úpletové šaty, kardigány a midi šaty v zimných kvetovaných potlačiach a grafických vzoroch pletenín. Z materiálov dominuje menčester, kožušina, pletenina a denim. Táto časť kolekcie nie je celkom mojim šálkom kávy. Myslím, že ju skôr ocenia o niečo staršie ženy, ako som ja. ;) Jedným z plusov všetkých kolekcií je to, že si hádam každý príde na svoje. 
Pokiaľ sa vyžívate vo vrstvení, určite oceníte kolekciu Nordic. Skrátené dĺžky topov/ nohavíc/ sukní, šortky, svetre, kardigány, kabáty so zníženým pásom, peleríny, vlna, flanel, hrubý či melírovaný úplet, námornícka modrá, siví alebo jednoduchá biela. A topánky... Tie skvelé topánky! 
Na koniec sme si obzreli to najšťavnatejšie, a to kolekcie spodného prádla. Kolekcia Heiress udáva trend, ktorý je inšpirovaný jemnou parížskou eleganciou a sofistikovaným vzhľadom (dôvtipné detaily v podobe čipky a saténových stužkách na podkolienkach). Ženský glamour podčiarkujú hladké podprsenky, saténové šortky, nariasené košieľky, jemné úplety a priehľadné tuniky vo farbách telovej, cínovej a tmavohnedej. Kľúčovými prvkami druhej kolekcie s názvom Wallstreet sú jemné nepriehľadné podprsenky a nohavičky, korzety, punčochy a červené samodržiace pančuchy. 
Nezabudla som ani na pánov a čo-to som sa snažila zapamätať aj pre vás! Môžte sa tešiť na dvojradové zapínanie, jeansové bundy, saká vo farbách hnedej, modrej či čiernej, nohavice v odtieňoch béžovej alebo na  hrubé pleteniny... To aby vám nebola zima. .))
Kolekcie budú v predaji od septembra v hypermarketoch Tesco.


Ďakujem Zuzke a Kike za pozvanie a pekné poobedie! :)


Krásny deň,
Maja.

12 comments:

  1. A máme sa na čo tešiť juch! :-)

    ReplyDelete
  2. Looks like a pleasant event :D Those collections is so feminine with edgy cut~ The orange tote is so cute!! <3

    XoXo

    http://pretzyness.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. Já se tak těším na podzim/zimu! :)

    ReplyDelete
  4. krasne fotky :))
    podprsenka na 10 fotke je fakt dokonala! :) skoda ze si len nikdy nebudem moct taku obliest :/
    a aj kabelka vyzera neodolatelne :P

    ReplyDelete
  5. mne sa páčia tie farebné kabátiky..a spodná bielizeň- of kors! to je moje:)
    a vyzerá to príjemne zariadené takto na fotkách

    ReplyDelete
  6. konecne niekto, kto napise z takychto akcii normalny clanok, v ktorom sa dozvieme nieco co je podstatne a nie to, ake kvety tam boli atd... len tak dalej :)
    a preco si sa neodfotila? zaujimala by ma co si mala na sebe :P

    ReplyDelete
  7. teším sa na to spodné prádlo... a kožušiny... a potom to celé skombinovať dokopy... yes ;)))

    ReplyDelete
  8. pekné fotky, páčia sa mi tie veci v teplých farbách ..teda, minimálne tie :D :)

    ReplyDelete
  9. Já se snad začnu těšit na podzim! Nebo aspoň na to krásný spodní prádlo:)

    ReplyDelete
  10. pásnke FF je neurveritelne pozadu za dámskym, zatial co to to damske sa sanzi sledovat trendy, prinasa modu pre vsetky vekove kategorie, to nase je najviac priemerne ... skoda pretoze keby sa ekvivalentne k damskym veciam navrhovali aj panske urcite by ma to oslovilo ...

    ReplyDelete
  11. 3M : výborné lepidlo prsa přijde

    Jsme schopni nabídnout tuto konkrétní dobrou kvalitu v naší vlastní společný podnik spolu s ByeBra . com . Pro jeho spojení spolu s 3M , L8rs Bra se prodává ve většině zemí po celém světě , a proto tato množství , L8rs Bra . com může nabídnout prsa přichází s rozumnou cenu prodejní cenou . Byli jsme docela rádi, takže můžete poskytnout vám s tímto vynikajícím dobré kvalitě . Mnozí z nás mají pocit, že je tu spousta z dovozu , které se často všichni spojit s našimi osobními prsy , která byla jedním z důvodů, proč každý z nás zahájených tento web .
    Každý z výše uvedených prostředků, které byly rádi pro Vás kontaktovat sami odborníky v dobré kvalitě lepicích prsa přijde . Pokud máte prakticky jakékoliv dotazy týkající se věci , jejich dobrou kvalitu , nebo možná , pokud byste chtěli pokyny (které jsou k dispozici v tomto on-line video médií L8rs Braz.) , nemají tendenci myslet dvakrát , abyste nám zavolat nebo třeba zaslat e - e-mail pomocí našeho kontaktního formuláře.
    Neviditelná podprsenka
    Neviditelných podprsenek
    Podprsenka bez raminek

    ReplyDelete