HOME             ABOUT             LOOKS             EVENTS             INTERVIEWS

Wednesday, July 6, 2011

Party rock this blog


Mám 50 minút do odchodu autobusu do Trnavy, odkiaľ sa vlakom presúvam na Pohodu a ja ešte stále nie som zbalená! Namiesto toho ešte stále jem, ťukám do klávesnice a počúvam kvalitnú rockovú hudbu (moja denná dávka). Možno si hovoríte, prečo už dnes, tak skoro. Dôvod je jednoduchý: spolu s kamarátmi sme sa prihlásili ako dobrovoľníci, čiže si to tam pekne odpracujeme. :) Toto bude môj druhý festival  za tento rok, ale prvá Pohoda v živote a veľmi sa teším! Na všetko, veď to poznáte... 
Keďže ma čas už naozaj tlačí a pomaly by som už aj mohla končiť, zhrniem to do jednej vety.  Prídem až v nedeľu, ale netešte sa, neoddýchnete si odo mňa! ;)
Snáď sa vidíme! :)
P.S.: Ak ma náhodou uvidíte pobehovať v modrej veste, ktorú by som mala mať údajne ako brigádnik na sebe, neľakajte sa! ;)
Maja

10 comments:

  1. uži si to tam! :) a bež sa BALIť!! :D

    ReplyDelete
  2. závidím závidím!! ale moja sesternica ide na pohodu tiež :D lucberry.blogspot.com :-) krásna fotka. a už si to!!

    ReplyDelete
  3. jéj, tak to sa teším :) možno Ťa tam stretnem :P

    ReplyDelete
  4. na pohodu mám kúsok, toď za rohom, neviem prečo, ale nikdy ma to tam nelákalo. Skvele si to uži a vymysli super kombináciu na modrú vestu, myslím, že ti pristane ako všetko čo máš kedy na sebe!

    ReplyDelete
  5. Pohoda je vzdy super,tento rok ale zostavam v Londyne.Milujem ale tie festivalove outfity,ale nemam rada stanovanie:)

    ReplyDelete
  6. Dobrovolnici do kina? :-) nas tak volali, ale priatel mi pohodu vyhovoril(uz bol) a povedal, ze ako ma pozna, nebude sa mi pacit.. tych tisice ludi...mame radsej mensie festivaliky O:-) hah..hlavne ze ideme do Trutnova......
    Uzi si to tam! Tesim sa na fotky!

    ReplyDelete