HOME             ABOUT             LOOKS             EVENTS             INTERVIEWS

Friday, November 25, 2011

Pumped Up Kicks

Pred chvíľou som sa prihlásila na Facebook a medzi prvými novinkami sa nachádzala fotografia, v ktorej popisku stálo, či ešte nosíme jesenné kabáty alebo či sme ich už vymenili za zimné. Pekná zhoda náhod, práve o tejto téme som dnes chcela napísať zopár riadkov. :) 
Dlho som hľadala kabát, ktorý by bol dĺžkovo pod zadok, širší, čierny alebo sivý a teplejší. A že som našla! Mám to ja len šťastie... Doplnila som teda svoju "zbierku" zimných kabátov o jeden nový kúsok, či však bude najobľúbenejší ukáže však čas a mierka teplomeru. 
Na margo otázky zimný vs. jesenný kabát volím odpoveď: Dúfam, že ešte vytiahnem aj jesenný, prípadne budem vrstviť, avšak všetko v medziach zdravia. 
Zaujímalo by ma, ako ste na tom vy? Chodíte už v zimných bundách/kabátoch/kožuchoch? 





Šál nosím takto: 



... alebo takto:


Na sebe mám topánky z FF, kabát a sveter zo sekáča, rifle a šál???, tašku z HM. 
Za foto ďakujem Adamovi. 
Pekný večer!
Maja .) 

14 comments:

  1. s tou zltou sa mi to uplne paci :) a kabat je superny. btw ja nosim uz zimne kabaty, ale to je o tom ze ja som strasne zimomriva :D

    ReplyDelete
  2. svoje 2 kabaty a jednu parku nemam rozdelene na zimne a jesenne a nejak presne neregistrujem kedy jesen prechadza do zimy. a ked je uz minus vela, vytahujem paperovu bundu, uf :)

    ReplyDelete
  3. ja mám taký ktorý som nosila celú minulú zimu, asi je zimný :), teda dva mám také. Ale už som sa zásobila aj niečim teplejším, tiež som dlho hľadala niečo úplne pod zadok a našla som až po kolená, konečne mi bude teplejšie!
    a ty si skvelá, veľmi sa mi páči šál!

    ReplyDelete
  4. kabát je moc fajn, dnes jsem zkoušela několik podobných ale neslušely mi, byly moc velké:(

    ReplyDelete
  5. Ty vyzeráš vždy a všade úžasne! Ako to robíš? :)

    ReplyDelete
  6. ja som v zimnom kabáte už dlho... nenávidím takéto studené teploty, bez kabáta by v nich bol zo mňa dokonalý cencúľ :D

    ReplyDelete
  7. co jineho v zime nez zimni kabaty? brrrr!
    mas skvelou salu ,)

    ReplyDelete
  8. Ten kabátik je zaujímavý! Už som dlho nenatrafila v sekáči na nejaký poriadny kúsok...
    Nosíme všeetko možnee..teploty sa striedajú tak aj kabáty sa striedajú ;-) sem tam sa zomotám do ponča a cítim sa jak.. šmankote babičko, čaruj! :)

    cajova.blogspot.com

    ReplyDelete
  9. Ďakujem za komentáre! :))

    bren: :))

    ReplyDelete
  10. ja ešte stále nosím jesenné veci ... každý sa ma pýta či mi nie je chladno ale ja som typ nestíhača a keď človek vždy uteká niekam tak mu zima nestihne byť :) ...

    ReplyDelete
  11. parada, tento pansky styl kabatov sa mi paci. ja uz nosim zimne. Aj kozuchy.Kedze chodim rano do prace za tmy a za tmy aj domov, byva uz chladnejsie.

    ReplyDelete
  12. pekne to vyzerá :) ja nosím..ani neviem, asi sú to zimné kabáty už :D sle striedam ich ešte, tenšie s hrubšími..

    ReplyDelete