HOME             ABOUT             LOOKS             EVENTS             INTERVIEWS

Sunday, May 30, 2010

OUR SEX AND THE CITY 2

Čakala som na neho dva roky. Prvá myšlienka, ktorá ma v piatok napadla bola : " Konečne! " A či sa to čakanie vyplatilo sa? Hlúpa otázka. ;)
Nebudem sa tu o filme rozpisovať, napokon nie som profesionálny kritik a nerada by som prezradila dej tým, ktorí sa do kina ešte len chystajú. Samozrejme nepochybujem, že niektorí z vás už po x-týkrát. Veru, nečudujem sa.

Dievčatám som navrhla babskú jazdu a okamžite súhlasili. Osobne som videla takmer všetky seriálové časti, ale boli medzi nami aj také, ktoré nevideli ani jednotku a z kina vychádzali v nemom úžase. Nakoniec sme skončili v mojom obľúbenom Café bare. Páčilo by sa vám tam. Myslím si, že ak by Carrie spolu s priateľkami žili v Trnave, navštevovali by práve tento podnik. Pochutili sme si na drinkoch od výmyslu sveta a snáď nebude klišé, ak napíšem, že sme sa lúčili v perfektnej nálade. Čo vy? Ako často chodievate na dámske/ pánske jazdy? Či azda máte radšej spoločnosť opačného pohlavia?


Môj outfit tvorila čierna "Carrieovská" sukňa doplnená o sako a pásikovaný top. Ďalej som zvolila som topánky na vysokom podpätku, náušnice, kabelku a multifunkčný náramok ladiaci k topánkam.

Som klasik a sosám Mojito. Čo viac by mi malo stačiť ku šťastiu?

Moje ženy. :)






Le Plee ;))

8 comments:

  1. Krásne topánočky.. :) Aj ja váham či pridať na blog .. fotky z nasej babskej jazdy a mojho outfitu na sex v meste.. :) no uvidim .. ;)

    ReplyDelete
  2. Krásna sukňa! A wow, koľko vás tam bolo..to muselo byť super!

    ReplyDelete
  3. jéé, mám stejnou sukni :) a ta kabelka... nádhera!

    ReplyDelete
  4. Skvělý outfit!:) ta sukně je bomba:)

    ReplyDelete
  5. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  6. Teeeda, vypadá, že jste si to užily.:-)

    kristynaff.blogspot.com

    ReplyDelete