HOME             ABOUT             LOOKS             EVENTS             INTERVIEWS

Saturday, October 8, 2011

Low Rider


Prihlásila sa na youtube a pustila ju. Perkusie, ústna harmonika a trenie dreva. Dokonalá symfónia zvuku.
Započúvala sa a pocitila ju v sebe. Pocítila šelmu. Nespútanú, divokú ženu bez hraníc a obmedzení.
Sediac v koženom kresle vo svojom milánskom byte v obtiahnutých čiernych legínach, čipkovanom krátkom čiernom tielku a priesvitnej zelenej blúzke sa začala pomaly hýbať do rytmu latina. Ľavou rukou schytila mokré vlasy, prešla si nimi po líci a priložila si ich k ústam. Cítila vôňu žihľavy a uvedomila si, ako veľmi ich miluje. Svoje vlasy. A koľko chlapov po nich šalie. Dlhá, tmavohnedá vlnitá hriva s výrazným leskom, vždy dokonale upravená. Usmiala sa. Predklonila sa a rýchlym pohybom ich prehodila dozadu. Tak ako to vie len ona.   
- All my friends know the low rider...
Rukami si prešla po líniách svojho tela. Končekmi prstov sa dotýkala svojho pása, bokov a pomalým pohybom prechádzala od stehien ku kolenám. Zastavila sa. Otvorila dlane a pritlačila. Dráždivým pohybom sa vracala ku stehnám. Dlane zovrela najpevnejšie ako sa len dalo a celú svoju váhu preniesla na svoje nohy. Na jej sexi dlhé nohy.  
- Low rider is a real goer...
Saxofón. Očami narazila na okuliare s matnou leoparďou potlačou a nasadila si ich. Bradou sa dotýkala ramena, ktorým pomaly začala krúžiť. V tej chvíli bola neskutočne sexi a dobre to vedela. Zvlhnutým jazykom si prešla po hornej pere a rukami si obopla pás. Pomalé vlnenie sa do rytmu hudby prerastalo do vášne.
Pevne zovrela obe operadlá kresiel a otočila sa. Bolo to len o nej, hudbe a o tom, čo v nej je. Čo v nej naozaj je.
Vlnivým pohybom začala pomaly vstávať. Zahľadená pred seba vykročila pravou nohou vpred. Jedným krokom, tak ako to mala vo zvyku. Prstami druhej nohy sa obtierala o podlahu. Okrem vlasov milovala aj svoje nechty na nohách. Vždy bezchybne nalakované. Na červeno.
Elektrické piano. Zvoľna a prirodzene zdvíhala ruky smerom k rustikálnemu stopu jej bytu. Zdvihla hlavu a pozorovala hru svojich prstov. Dlhých štíhlych prstov, ktoré v sebe niesli znaky jej duše. Duše umelkyne.
- Take a little trip and see...
Znova podišla dopredu. Otočila sa a krúživým pohybom upozorňovala štyri steny prázdneho bytu na to, aký dokonalý zadok má. Vedela aj to. A patrične to využívala vo svoj prospech. Vždy keď sa dalo.
Bubny. Tancovalo celé jej telo, každý jeden sval. V tvári mala ten zmyselný pohľad, ktorým si dokázala každého podmaniť. Nemyslela na nič. Možno na to, že by bolo fajn, keby netancovala sama. Ale aj tanec jedného dokáže byť horúci. Aspoň ona ho horúcim dokáže spraviť.
- Take a little trip with me...
Údery bonga. Rozopína si blúzku, gombík po gombíku a jemným pohybom ju dáva zo seba dolu. Do úst si vložila ukazovák a zahryzla. Vzrušovalo ju to. Tie jej prsty a hryzkanie. A latino. Zažívala svoju vlastnú nekončiacu extázu.
Precitla. Schytila mobil, padla na zem a vytočila číslo. Zazvonil a ona čakala.

Text vznikol pri počúvaní tejto úžasne piesne. 
Maja

8 comments: