HOME             ABOUT             LOOKS             EVENTS             INTERVIEWS

Tuesday, September 21, 2010

Bola som tam...

Štvrtkový večer mojimi očami v bodoch:
  • Môj konečný "look", na ktorý ste boli takí zvedaví. Malo to byť niečo elegantné, tak ja som sa to "niečo" snažila "namiešať". Mojim prvotným plánom bol outfit s bielymi pančuškami, na ktorých som si ja šikovné dievča večer pred prehliadkou spravila očko. Nebolo teda iného (priznávam, bolo...) východiska ako obliecť si čierny overal, ktorý dlho ležal nevynosený na dne mojej skrine. A mne to bolo ľúto. Modrá blúza, brošňa, prstene, obľúbená taška a najvyššie topánky aké mám (zhodou okolností sandále) sa postarali o dvojfarebnú eleganciu.
  • Na prehliadku som vzala svoju kamarátku a spolužiačku zároveň Dominiku, ktorej by som týmto článkom rada poďakovala za príjemnú spoločnosť.
  • Nápad, akým sa organizátori postarali o to, aby pozvaní prišli na to správne miesto- sviečky. Zapálené, samozrejme. Človek sa vystupujúc dve poschodia cítil ako v rozprávke. Práve tu začínala celá tá úžasná atmosféra.
  • Ďalšou vecou, ktorá ma naozaj príjemne prekvapila bol darček od Petry Tothovej.  Hostia sa teda potešili náušniciam, vlasovej kozmetike, darčekovej poukážke či nápaditému mydielku. (Možno to niekomu príde vtipné, ale ja doslova milujem voňavé veci, preto som aj mala takú radosť.:) V skratke teda: bolo o nás dobre postarané!
  • Samotná prehliadka. Popravde, čakala som všeličo. Na podobnej (naozaj len zďaleka podobnej) akcii som bola jediný raz a bolo to... no, ako to nazvať? Ukážka toho, ako to celé vyzerať nemá. Preto som do Cvernovky vstupovala s rezervou. Budem sa baviť? Vystihnú organizátori  myšlienku celej akcie? Bude to lacná fraška? A viete čo? Táto show mala od lacnej frašky naozaj ďaleko! Ako som už včera písala, atmosféra celej prehliadky bola doslova neopísateľná. Klobúk dolu.
  • Mólo. Skvelý nápad nevyvýšiť catwalk. Teda aspoň pre mňa, keďže som sedela hneď vpredu, skvele sa mi fotilo a videla som každý detail. 
  • Zúčastnení-  budem troška kritická. Vy viete, že ja oblečenie ľudí riešiť nezvyknem, podľa mňa je hlavné, aby človek nosil to, v čom sa cíti pohodlne a svojsky, no prekvapili ma outfity niektorých pozvaných. Skritizujem pánov. Zazrela som niečo v štýle: tričko s nápisom, jeans a biele tenisky. Dotyční sedeli hneď v prvom rade blízko mňa a tak som premýšľala, prečo si niekto na akciu tohto typu oblečie to, čo ja nosím na doma. Ak sa mám predsa obliecť elegantnejšie, tak už aspoň z úcty k usporiadateľovi to dodržím. Bodka, bez komentára.
  • Recepcia, konkrétne červené víno od Tothovcov. Ten kto neochutnal, nevie o čo prišiel!
* Podotýkam, že túto pozitívnu kritiku som písala z vlastného presvedčenia a uváženia! Názory typu "... určite ťa pozvali preto, aby si robila reklamu.... " alebo " Čo dostaneš za tento článok?" do úvahy neberiem. Ďakujem za porozumenie a som rada, že ste sa aspoň takto prostredníctvom mňa mohli prehliadky zúčastniť i vy. :))
** Ďakujem za pozitívne reakcie na môj včerajší článok, hlavne od niektorých ľudí (ktorých osobne nepoznám no za ich prácu im vzdávam  hold) mi to spravilo obrovskú radosť! Ten pocit je na nezaplatenie. :) Takisto musím napísať, že ma milo prekvapila prosba jedného z vizážistou prehliadky použiť moje fotografie na jeho stránke a FB fanpage. Hneď som mala ešte lepšiu náladu. :)



Priestory starej Cvernovky.















Po skončení fashion show






Moja "batožina" :D


Foto by Natália Jakubcová




Najlepšie na koniec. .)))

Maja .)))

13 comments:

  1. vyzeras uzasne. paci sa mi previazanie cez bluzku, cely otufit posobi origos ;)
    Sisa

    ReplyDelete
  2. Tá modrá blúzka je nenormálna, jej farba ma úplne hypnotizuje :)

    ReplyDelete
  3. Myslim, že jsi svůj outfit vyřešila naprosto dokonale.. Zaujalo mě to vázání přes blůzu.. A ten overal je super :)

    ReplyDelete
  4. super fotky moc ti to sluší ...ta poslední fotka je wow-..:)

    ReplyDelete
  5. Veľmi som sa tešila na tento článok. A ako vidím neskalamal. A outfit proste dokonalý.Štýlový a zároveň elegantný presne aký má byť. :)

    ReplyDelete
  6. vyzerala si super,ako inak :) a suhlasim s tebou co sa tyska toho oblecenia. a mne osobne najviac vadi ked napr fotografi alebo kameramani pridu na takuto udalost obleceni v style "ved ja na fotkach nebudem,je jedno ako vyzeram". bohuzial tak to bolo aj na tejto prehliadke a bola som z toho mierne sklamana.ale co uz,kazdy sme nejaky :) nat

    ReplyDelete
  7. vyzerala si Majka úplne šmrncovne! naozaj! musel to byť krásny večer! ;) dúfam, že sa ti podarí dostať i na ďalšie takéto akcie aby si nám potom priniesla ďalšie infošky! :)a ozaj dobrý článok!:)

    ReplyDelete
  8. a dalsia vec pre doplnenie-tie mydielka vlastnorucne robila petina mamina.n

    ReplyDelete
  9. ty si proste strasne elegantna dama, majka ;)

    ReplyDelete
  10. ach...tak musim povedat ze outfit si zvolila dokonaly!! uz davno sa mi nepacilo nic viac ako kombinacia tohto overalu..s tou bluzkou a previazane maslou to vyzera uplne perfektne!! si krasna...a neskutocne ti to pristane!! zatial tvoj najvydarenejsi prispevok podla mna =) len tak dalej =)

    ReplyDelete
  11. hrozně se mi líbí, jak ti bůlza ladí k očím, vypadá to tak magicky .. :)

    ReplyDelete