HOME             ABOUT             LOOKS             EVENTS             INTERVIEWS

Thursday, July 15, 2010

Praha po prvé

Sľubované príspevky z Prahy. (Bolo načase.)
Prvý deň, 8. júla som sa so svojimi troma spolužiačkami stretla na nástupišti číslo 2 v Trnave. O tom, ako sme sa na cestu netešili a na Prahu tešili písať nebudem. Cez polhodinové meškanie autobusu sme sa preniesli a o druhej hodine popoludní sme už stáli na Florenc. Štyri sedemnásťročné dievčatá v jednej z najkrajších metropol Európy- úplne samé. Rozprávka. Začali sa nám sladké štyri dni plné zábavy, poznania, vyčerpanosti ale i oddychu, strachu či šťastia. Welcome to the Prague! 
Keďže sme sa do nášho nového štvordňového domova dostali asi okolo pol štvrtej (potrebovali sme sa bližšie zorientovať), boli sme naozaj vyčerpané. Teplo plus kopa batožiny sa rovná naozaj zlá kombinácia. To je nič v porovnaní s cestou domov. Ale o tom potom. A ja? Na Slovensku bolo pomerne chladno, čiže sa mi po rozhorúčenej Prahe chodilo v jeans a dlhom tope "úžasne". Prežila som.
Na hotelovej izbe (presnejšie sme bývali v hosteli) sme sa osviažili a vyrazili do pražských ulíc. Začali sme "Václavákom" a skončili na Andělovi. Boli sme unesené....
Pripájam fotky. Nedovolím si však tvrdiť, že sú najlepšie, kamarátkam som najprv musela vysvetliť pár základných vecí ohľadom fotografovania, ale potom to šlo. Preto niektoré, na ktorých som padajú. Ale som im vďačná, sú šikovné. :)












Osvieženie. :)


Môj letný outfit. Potrebovala som niečo pohodlné a niečo, v čom sa neupražím. Podarilo sa.




Cintorín.



Le Plee ;)

6 comments:

  1. Praha.Miluji to tam!:)
    Kolik Vás stál pobyt,smím li ze zeptat:)
    A rovnou,kde jste byli ubytované?:)
    Musím tu Prahu v brzké době navštivit,dodala jsi mi chuť:)

    ReplyDelete
  2. Jsem rada, ze jste si to u nas uzily! :-)

    ReplyDelete
  3. Pěkné fotky :) Na Novém Smíchově jsem denně, takže jsem ráda, že jsi ho vyfotila :)

    ReplyDelete
  4. very nice pics :) beautiful views :)
    have a nice weekend!
    xoxo
    Daisy
    http://daisyline.blogspot.com/

    ReplyDelete